Hotspot HotSpring

Waarom Hot Spot?
Een Hot Spot®-spa is de perfecte mix van betaalbaarheid en kwaliteit. Deze spa is gebouwd door de fabrikant van Hot Spring® Spas, het meest verkochte spa-merk ter wereld en al bijna vier decennia lang de marktleider. Hot Spotspa’s zijn ontworpen om u dezelfde uitstekende klantenervaring te bieden waarvoor Hot Spring bekend staat – tegen een scherpe prijs.

Door te kiezen voor Hot Spot krijgt u een betrouwbare, kwaliteitsvolle spa met speciale eigenschappen waarvan u nog jaren zult kunnen genieten. Wij begrijpen wat u nodig hebt in een spa omdat wij zelf spaliefhebbers zijn. Wij weten maar al te goed hoe dagelijks tijd doorbrengen in een spa uw geest, lichaam en ziel kan verjongen. Vakmanschap en langdurige betrouwbaarheid in combinatie met dagelijks plezier – tegen een fantastische prijs. Dat is de definitie van “waar voor uw geld”. Dat is Hot Spot.

Met een prijs die binnen uw budget past, krijgt u de kwaliteit die u verdient. Hot Spot-spa’s bieden u keuze, kwaliteit, service en ondersteuning, zodat u met een gerust hart uw Hot Spot spa kan gebruiken. Hij is van de makers van Hot Spring-spa’s, het best verkochte merk ter wereld. Met een Hot Spot-spa investeert u in comfort, ontspanning, jarenlang plezier en kostenbewust gebruik.

De Hotspot collectie, de instaplijn van HotSpring Spa, bestaat uit 5 spamodellen.

De Hydromassage-ervaring
Mensen die een spa willen kopen zijn op zoek naar een manier om de stress in hun leven
te verminderen en om vermoeidheid of pijn in hun spieren te verlichten. Ze vinden er een
verademing voor lichaam en geest - een manier om het langzamer aan te doen. In het
warme water voelen ze zich ontspannen en onbezorgd – vrij om in alle privacy na te
denken over de dingen die het allerbelangrijkste zijn of te genieten van betekenisvol
samenzijn met dierbaren.

Hoe gebeurt deze magie? De combinatie van warm water en massage in de spa creëert een hydrotherapie-ervaring die de lichaamstemperatuur en bloedcirculatie verhoogt. De meeste toegewijde spa-gebruikers zeggen dat de massage helpt om de spieren te ontspannen en de stress te verminderen, terwijl het warme water de lenigheid verhoogt en de druk op de gewrichten laat verdwijnen.

Hot Spot: de juiste jets op de juiste plaats
Om de optimale spa-ervaring te creëren bieden Hot Spot®-spa’s het juiste aantal jets die zo gepositioneerd zijn om de spanning in uw rug, nek, schouders, kuiten en voeten te laten verdwijnen en u een ontspannen en herboren gevoel te geven.

De kleine richtbare Precision™-jets richten zich op specifieke spieren om ontspanning te bieden daar waar het nodig is, terwijl grotere jets een ruimere massage bieden en dus ideaal zijn voor grotere spieren. U kunt de sterkte van deze jets aanpassen om echt een massage op maat te bieden.

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.