Limelight

Hedendaagse stijl met uitzonderlijke prestatie
De Limelight-collectie is ontworpen om uw kwaliteit en prestaties te bieden en dit alles verpakt in een adembenemende moderne stijl. Met de geraffineerde vomgegeven kuip, verbluffende veelkleurige verlichting en krachtige jets voor een stimulerende massage, kunt u achterover leunen en ontspannen in de wetenschap dat u voor het beste gekozen hebt – een Hot Spring-spa.

Kuip
Met duidelijke lijnen en vloeiende bochten ziet de acryl kuip, die in twee fases voor kracht en duurzaamheid wordt gebouwd, er bijzonder mooi uit. De opvallende details bestaan onder meer uit de stijlvolle kuiprand, aangepaste jetomrandingen en een levendig roestvrijstalen jetprofiel.

Omkasting
De exclusieve Everwood™-omkasting heeft maar weinig onderhoud nodig en is toch duurzaam. Bovendien wordt hij geleverd met een garantie van vijf jaar. Het uitzicht in reliëfhoutdruk roept de natuurlijke warmte en pracht van hout op.

Afdekking
Elke afdekking uit de Limelight-collectie is UL-geclassificeerd in overeenstemming met de ASTM-veiligheidsnormen. Uw afdekking is voorzien van versterkte, aanpasbare riemen die de afdekking op uw spa veilig vastzetten en voorzien zijn van kindersloten die kunnen afgesloten worden met een sleutel.

De Limelight collectie bestaat uit 5 hot tubs. Elk worden ze gekenmerkt door een gestroomlijnde vormgeving, krachtige jets en sfeervolle lichtpunten.

Functies voor alle spa-modellen uit de Limelight®-collectie:

  • Strategisch geplaatste veelkleurige lichtpunten accentueren de kuipvormgeving van alle modellen uit de Limelight-collectie
  • Titanium No-Fault™ verwarming 1500W/230V
  • 24-uurs SilentFlo 5000™ circulatiepomp
  • Deluxe, U.L. (Underwriters Laboratoria) en ASTM (American Society for Testing and Materials) gekeurde vinyl afdekking
  • FreshWater® III ozonator is optioneel op alle spa's uit de Limelight-collectie
  • TÜV-gekeurd elektrische veiligheid

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.