Infraroodsauna's

The Cerdic Company BV is producent en leverancier van o.a. infraroodsauna’s. Er is een ruime keuze aan hoogwaardige Infraroodsauna’s welke allemaal geproduceerd worden in de werkplaats van The Cerdic Company. Het assortiment bestaat uit vele standaard afmetingen, echter The Cerdic Company is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk sauna’s.  

Voorbeelden van maatwerk infraroodsauna’s zijn o.a.: de sauna uitvoeren met één of meerdere  schuine zijde(s) voor het plaatsen onder een schuine kap, de buitenwanden betegel-klaar maken zodat de sauna volledig geïntegreerd kan worden in de badkamer. De voorwand van de sauna geheel van glas voor een optimaal ruimtelijke look. Of heeft u binnen geen plaats en wenst u de infraroodsauna buiten te plaatsen kan dat ook. Zo ziet u, naast de standaard modellen behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Wij bieden een oplossing voor élke situatie.

Categorieën
Basic
De basic modellen zijn standaard uitgevoerd met Infrarood lange golf stralers. De infraroodsauna's worden voorzien van een digitale besturing.
Classic
De Infraroodcabines uit de Classic-lijn zijn verkrijgbaar in meerdere modellen met verschillende afmetingen.
Combi
Er bestaat de mogelijkheid om diverse modellen infraroodsauna’s uit te voeren met een saunakachel, waardoor de infraroodsauna ook te gebruiken is als een Finse sauna
Maatwerk
Door jarenlange ervaring en degelijk vakmanschap kan Cerdic aan praktisch al uw wensen voldoen.

Opties
Er zijn vele mogelijkheden om de cabine verder aan te passen aan uw wensen.

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.