Buitendouches

Design, kwaliteit en duurzaamheid
Cerdic combineert design, kwaliteit en duurzaamheid in unieke buitendouches. Bij het productontwerp via industriële vormgeving ligt de nadruk op het realiseren van design met een zeer hoge productkwaliteit.

Het product buitendouche wordt door Cerdic opnieuw op de kaart gezet. Volgens de visie van Cerdic is een buitendouche robuust, degelijk en functioneel in combinatie met een mooie en strakke vormgeving.

Made in Holland
Alle buitendouches worden volledig in Nederland gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alle materialen zijn van de best mogelijke kwaliteit. De buitendouches en accessoires worden uitvoerig getest alvorens zij in productie genomen worden. Met een “made in Holland” design buitendouche van Cerdic kunt u rekenen op jarenlang genot van een heerlijke douche in de buitenlucht.

Krachtige straal: warm en koud
Elke buitendouche van Cerdic is een regendouche en geeft een krachtige straal. Geniet van koud én warm water. Je tuindouche kan van een afvoer worden voorzien.

Beleef pure wellness
Een Cerdic buitendouche geeft een nieuwe dimensie aan wellness in je buitenleven. Je zwembad of jacuzzi kan eigenlijk niet meer zonder. Heerlijk even afspoelen… 
En wat dacht je van een warme douche in de nog frisse ochtend bij opkomende zon? Of een ontspannende buitendouche in het avondrood?

Ervaar praktisch gemak
Gemak dient de mens. Spring na het sporten even in de tuin onder de douche. De badkamer schoonmaken hoeft niet meer! Voor kinderen is het bovendien een feest om in de zomerzon lekker buiten te spetteren. Of gewoon even lekker afkoelen. Zelfs de modderpoten van je hond spoel je in een wip schoon. 

Creëer design in je tuin
Het robuuste ontwerp past in elke tuin: eenvoud en degelijkheid zonder franje. De strakke lijnen en krachtige vormgeving geven een solide uitstraling. Het rvs zorgt voor een zachte weerspiegeling, waardoor je buitendouche als het ware wordt opgenomen in de omgeving. De natuurlijke materialen van het douchevlak versterken dit effect.

Maak je douche op maat
Een Cerdic buitendouche is modulair opgebouwd en wordt met de hand gemaakt. Stel je eigen douche samen. En kies de prijs die bij je past. 

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.