HotSpring Spa Accessoires

Handige spa accessoires

HotSpring spa's zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Daarnaast kunt u uw spa naar smaak verder uitbreiden met de vele opties. 

Met een eigen bubbelbad in huis kan u op elk moment van de dag volledig tot rust komen, ontstressen en noem maar op. Om nog meer plezier te beleven aan uw hot tub, heeft HotSpring enkele handige spa accessoires ontworpen. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om een praktisch trapje aan uw bubbelbad te monteren, of een draadloos geluidssysteem? Een spa kopen klinkt alvast als een goed idee! We stellen hier enkele leuke spa accessoires aan u voor.

Spa accessoires: top entertainment

Houdt u van muziek en film? Dan heeft HotSpring de ideale luxe spa accessoires in huis! Kijk bijvoorbeeld uw favoriete serie vanuit uw hot tub, of geniet samen met uw partner, vrienden of familie van een gezellig tv-avondje in de hot tub. Wanneer u een spa kopen gaat met een waterbestendig, draadloos tv- en geluidssysteem van HotSpring, is dat allemaal mogelijk! Voor zij die dan weer liever van goede muziek genieten tijdens hun sessie in een bubbelbad, hebben we ook verschillende soorten muzieksystemen ontworpen. En dat zowel om binnen- als buitenshuis te gebruiken. Het leuke is trouwens dat al deze spa accessoires achteraf heel eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden op uw hot tub. Wanneer u een spa kopen wilt, hoeft u dus niet meteen te beslissen over welke spa accessoires u er graag bij zou hebben!

Genieten dankzij spa accessoires

Spa accessoires maken de hot tub ervaring des te beter! Voor kinderen of ouderen die iets meer moeite hebben om in een HotSpring spa te stappen, kunnen we een instaprail op de hot tub monteren. U kan de instaprail bijvoorbeeld combineren met een mooi én handig spa trapje voor nog meer comfort. Deze trapjes zijn als luxe spa accessoires in verschillende kleuren en ontwerpenbeschikbaar zodat u ze perfect kan afstemmen op uw eigen HotSpring spa.

Spa accessoires van diverse aard

Zoekt u nog iets om uw glas wijn, de krant en uw gsm op te leggen zonder dat u het bubbelbad uit hoeft? Laat dan een luxe spa tafeltje monteren aan uw bubbelbad. Met een handdoekhouder heeft u trouwens ook altijd een droge en propere handdoek bij de hand. En zijn er insecten of bladeren in uw hot tub gesukkeld? Gebruik dan de compacte spa stofzuiger om het water snel proper te maken. Bij HotSpring vindt u werkelijk heel uiteenlopende spa accessoires die stuk voor stuk erg praktisch zijn.

Kies uw ideale spa accessoires uit!

Lijkt het wel wat om een trapje, geluidssysteem of spa tafeltje te laten installeren aan uw eigen HotSpring spa? Neem dan contact op voor meer info over deze spa accessoires! Wij helpen u met veel plezier verder.

Bluetooth®-muziek systeem

Of u er nu voor kiest om muziek live te streamen of uw eigen bibliotheek van gedownloade muziek te gebruiken, met dit entertainmentsysteem kunt u met behulp van Bluetooth® draadloze technologie van uw muziek genieten vanuit uw Hotspring Spa. Bevat: Bluetooth Music Kit, Subwoofer Kit, ingebouwde ovale Pop-Up Speakers

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.