Cerdic Stoomcabines

Naast een sauna is in een modern gezin een Cerdic Stoomcabine een must. De temperatuur is in vergelijking met een sauna een stuk lager. De warmte van een stoomcabine wordt anders ervaren dan van de warmte van een sauna. Omdat de luchtvochtigheid in een stoomcabine aanzienlijk hoger is dan in een sauna, zal de lichaamstemperatuur net zo snel omhoog gaan als in een sauna. De stoom heeft een reinigende en ontspannen werking op lichaam en geest. Een stoomcabine kan net als een sauna op vele plaatsen in het huis gezet worden. In een speciale relax ruimte, een badkamer of in een kelder. Op een plaats wat u het meest geschikt vindt.

Effecten van de cerdic stoomcabine op het lichaam.

  • De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd en voelt na het stomen zachter aan.
  • De hitte heeft een positieve werking op verkrampte spieren, deze ontspannen beter.
  • Door de warmte gaat u zweten, waardoor afvalstoffen worden uitgescheiden.
  • De hete stoom zorgt ervoor dat de luchtwegen worden vrijgemaakt.
  • Bevorderd de bloedcirculatie
Categorieën
Basic
De Cerdic Stoomcabines omvat een vast gedefinieerde ruimteconstructies met rechte wanden als bouwpakket, bestaande uit vloerelement, wanden inclusief deur, zitbank en dakelement. Bruikbaar als stoomcabine, stoomdouche, stoombad, hamam, sneeuwruimte of koelruimte.
Maatwerk
Elke Cerdic Stoomcabine is customer made. Wij meten bij u thuis in en wij maken de Cerdic Stoomcabine geheel naar u wens.  

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.