Cerdic Finse Kunststof Hottub

Waarom een kunststof hottub?

  • Eenvoudig te plaatsen en te installeren
  • Comfortabele zachte zitting
  • Veilige hottubs, volgens de Europese norm
  • Inclusief complete bodemisolatie met spatrand en afvoersysteem
  • Binnen 20 minuten leeg en binnen 5 minuten schoongemaakt
  • Lang warm, dus extra lang genieten!

De kunststof hottubs van Kirami zijn van Finse topkwaliteit. De hottub heeft een kunststof binnenkuip en houten afwerkpanelen. Hierdoor heeft het nog steeds de look van een originele houten hottub. Alleen een kunststof hottub is veel gebruiksvriendelijker.

De afwerkpanelen en de kunststof kuip werken los van elkaar, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Hij kan dus gewoon buiten blijven staan. De kunststof hottub is snel vol en warm. De hottub behoudt goed zijn warmte, dus extra lang genieten! Na gebruik is de hottub snel weer leeg en schoon.

De kunststof hottub is zo makkelijk in gebruik dat je hem gegarandeerd vaker gaat gebruiken dan andere hottubs.

Bekijk ons assortiment.

Kunststof hottub samenstellen

Je kunt bij ons zelf een hottub samenstellen. Wij hebben maar liefst meer dan 400 variaties in baden, afwerkingen, kleuren, kachels in alle prijsklassen. Weet je niet zeker welke hottub het beste bij jou past? Wij willen je graag adviseren, zodat we samen tot de ideale keuze komen voor jouw gebruik.

Neem contact op voor advies

Typen hottub:

We hebben verschillende typen Kirami hottubs. Ze zijn allemaal verschillend. Zo kijken we naar de capaciteit (het aantal personen), waterinhoud, hoogte, diepte, gewicht en diameter van de hottub. Wij raden aan om goed te kijken welke hottub het beste bij je past. Pas als je het soort hottub hebt gekozen kun je verder met je bestelling.

Kachel:

Vervolgens moet je je afvragen hoe snel de hottub warm moet zijn. Hier hangt namelijk de keuze voor de hottub kachel vanaf. Wil je een elektrische of een houtgestookte? Als je de keuze voor de kachel hebt bepaald ga je naar de volgende stap.

Afwerkpanelen:

Je kunt kiezen tussen verschillende soorten afwerking. Wil je onderhoudsvrij of vind je het niet erg om één keer per jaar de hottub even in de olie te zetten? Ook kun je kiezen tussen verschillende kleuren.

Binnenkleur:

Dan kies je de binnenkleur van de hottub. Dit is de kleur van de kunststof binnen kuip. Ook kun je kiezen of je een kunststof binnenkant wilt met led- of zonder led verlichting.

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.