Balance Exclusive

Cerdic stelt gezondheid primair bij al haar producten en diensten. Het is daarom ook niet toevallig dat de Cerdic Balance Exclusive het resultaat is van jarenlange ervaring in Roemeense kuuroorden. Cerdic levert de Balance Exclusive in vijf verschillende uitvoeringen.

De Cerdic Balance Exclusive is een schommel- en relaxstoel, die de mens een weldadige rust geeft. Het gaat hier om een ergonomisch verantwoorde stoel, gemaakt van hoogwaardig A kwaliteit hardhout. Door de rustgevende schommelende beweging, heeft deze stoel een heilzaam effect op lichaam en geest. De prettige lichaamshouding en de schommelende beweging zorgen voor een constante verandering van de drukpunten op het lichaam waardoor hinderlijk verzitten tot een minimum beperkt wordt.

De vervaardiging van de stoel gebeurt geheel ambachtelijk, dit vakmanschap staat garant voor een hoogwaardig product. De Cerdic Balance Exclusive kan zowel binnen als buiten staan. De uitgekiende combinatie van teakhout met irokohout, geeft de stoel zijn bijzondere kwaliteiten. De A-kwaliteiten hardhout zijn extreem hard en duurzaam zodat een lange levensduur vanzelfsprekend is. Zowel de Balance Exclusive als Balance Exclusive Lounger zijn uitgevoerd in een combinatie van teak- en irokohout. De Balance Exclusive Lounger is de bredere uitvoering van het basismodel. De Lounger is geschikt om met 2 personen op te relaxen. De Balance Exclusive kan geleverd worden in een geheel houten uitvoering of in gedeeltelijk hout en gedeeltelijk metaal.

Type Breedte Materiaal
Balance Exclusive Den 60 cm Iroko en Den
Balance Exclusive Teak 60 cm Iroko en Teak
Balance Exclusive Lounger Teak 115 cm Iroko en Teak
Balance Exclusive Metal Teak 60 cm RVS en Teak
Balance Exclusive Metal Lounger Teak 115 cm RVS en Teak

 

Bij buitengebruik is het normaal dat de stoel onderhevig kan zijn aan extreme weersinvloeden. Hierdoor kunnen haarscheurtjes en verkleuring ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen moet u de stoel regelmatig behandelen. Er wordt bij aflevering altijd een blik siliconenolie meegeleverd. Wanneer deze olie met een doek opgebracht wordt, lopen de poriën van het hout vol en wordt het oppervlak glad. Door dit regelmatig te herhalen voorkomt u algaanslag en werking van het hout.

 

Opties
PU Lijm t.b.v. het verlijmen van 1 stoel
Siliconenolie

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.