Finse Sauna's

Cerdic Finse sauna een bron van welbehagen in uw huis.

Cerdic Sauna: Heerlijk ontspannen! In Finland is de sauna een begrip binnen het gezin en de samenleving. De Finse sauna is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. The Cerdic Company maakt al meer dan 25 jaar sauna's. De opgedane ervaring en vakmanschap staan ervoor garant dat wij u een kwalitatief hoogwaardig product kunnen aanbieden.

Naast de standaard modellen maakt The Cerdic Company op specificatie Finse Sauna's. Hierdoor heeft de klant een sauna die aan alle specifieke wensen van de klant voldoet. De Cerdic Finse sauna draagt bij aan een gezonde ontspanning en gezelligheid bij u thuis!

Categorieën
Basic
Cerdic Basic Sauna's
Classic
Classic Sauna's
Deluxe
De Luxe Sauna uitgevoerd in Canadees Red Cedar of Espen,
Special
De special sauna van Cerdic is een zeer fraai model. De wanden aan de binnenzijde zijn voorzien van Thermo Alder. De banken zijn uitgevoerd in Espen. De sauna is voorzien van LED verlichting

Barrel
De Barrel Sauna wordt uitgevoerd in Red Ceder. De banken worden vervaardigd in Abachi met een bronsglazen deur.
Combi
In de wanden van de Cerdic Finse sauna kunnen infraroodstralers geplaats worden, waardoor de Finse sauna ook gebruikt kan worden als Infrarood sauna.
Maatwerk
Naast de zeer uitgebreide standaard sauna’s is het ook mogelijk maatwerk sauna’s te leveren. Door jarenlange ervaring en degelijk vakmanschap kan Cerdic aan praktisch al uw wensen voldoen.

Contact

The Cerdic Company BV
Habraken 2152-C
5507 TH Veldhoven


T +31 (0)40 213 3303
E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 uur tot 17:30 uur

Zaterdag:
10:00 uur tot 17:00 uur

Ook buiten deze tijden ontvangen wij u uiteraard van harte. Wel verzoeken we u dan een afspraak te maken door te bellen met        +31 (0)40 213 3303.