Freeflow - HotSpring

FreeFlow whirlpool

Een FreeFlow whirlpool, spa of jacuzzi is veel meer dan alleen warm water en massage-inspuiters. Het is een fantastische manier om samen van quality time te genieten, en te werken aan de verbetering van uw gezondheid. Het regelmatig gebruik maken van uw FreeFlow spa verhoogt uw levenskwaliteit. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse vermoeidheid, verplichtingen en geploeter. Als u besluit om een FreeFlow spa te kopen, bevindt u zich op de weg naar ontstressen en ontspanning. Begin nu met het investeren in u zelf, en ook in waardevolle tijd met familie en vrienden. Een verrijking van uw leven, waar u zeker geen spijt van krijgt!

Energie efficiënte Hot Tubs

Voor lage maandelijkse kosten.

EcoFlow™ technology is het door ons bedachte energy-efficiëntie systeem, toegepast in iedere FreeFlow Spa, wat voor u betekent maximale prestaties met minimale energie behoefte.

FreeFlow Spas zijn gecertificeerd volgens de strenge richtlijnen van de California Energy Commission (CEC) die de norm stellen voor energie efficiënte jacuzzi’s. U hoeft zich geen zorgen te maken, wetende dat uw Spa lage operationele kosten heeft.

Portable hot tubs waar u van houdt

Altijd warm en klaar, 24 uur per dag, u bepaalt wanneer.

FreeFlow Spas hebben een uitgebreid assortiment van 7 verschillende modellen. Er is altijd een passend model voor uw terras, zitkuil, dakterras of balkon. We beschikken zelfs over een Spa model in de vorm van een driehoek, ideaal voor in een hoek !

Woont u ergens tijdelijk ? Is het niet uw huis ? Geen enkel probleem, onze FreeFlow baden zijn zeer eenvoudig – plug & play – te installeren. Neerzetten, vullen met de tuinslang, en de stekker erin. Gaat u verhuizen? Uw FreeFlow Spa is licht en eenvoudig te verplaatsen. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

Door de compacte afmetingen van de kleinste FreeFlow Spa’s zijn deze modellen zeer geschikt voor plaatsing op uw balkon, dakterras, veranda of in een kleine tuin. Door hun lage gewicht zijn ze eenvoudig te verplaatsen of verhuizen. Uw FreeFlow Spa kan zelfs mee naar uw vakantiehuis of camping !

Eenvoudig de stekker erin en klaar

FreeFlow Spa’s kunt u in ieder standaard 230 Volt stopcontact aansluiten. Vullen, stekker erin en u kunt starten met genieten.

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.