Cerdic Buitendouche - Accessoires

Cerdic Buitendouche - Opties & Accessoires

Vorst bescherming:
Voor onbezorgd buiten douchen het hele jaar door kunnen wij uw buitendouche voorzien van vorstbescherming (tracing), waardoor deze gegarandeerd vorstvrij is. Geniet van de bijzondere ervaring van het douchen in de open lucht in alle seizoenen, 365 dagen per jaar.

Temperatuur regelaar (pre-mixed):
Met de ready mixed temperatuur regelaar, stelt u elders de gewenste temperatuur voor uw buitendouche met enkele kraan (KR01 modellen) in. Zo kunt u ook met slechts een enkele waterleiding toch genieten van warm water.

Verankering en bodem afwerking:
Diverse opties voor een goede verankering en bodem afwerking van uw buitendouche.

  • Rozet voor bodemafwerking: Alleen leverbaar voor CBD 05 & 09.

  • Verankering in beton voor ronde modellen: Montageflens voor verankering van de ronde buitendouche modellen in beton. Geschikt voor alle modellen uit de lijn ronde buitendouches.

  • Verankering in beton voor rechte modellen: Montageflens voor verankering van de rechte buitendouche modellen in beton. Geschikt voor alle modellen uit de lijn rechte buitendouches.

Vlonder van hout
Met vlonder MV 04 brengt u uw douche terug in de karakteristieke sfeer van hout waarmee de douche nog meer in uw tuin opgaat. Dit type vlonder wordt op de grond gemonteerd en kan eventueel worden verankerd met montage flens MV 01. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de douche op de ondergrond te monteren kiest u onze zelfdragende uitvoering MV 06.

Vlonder van steen
Vlonder MV 05 is uitgevoerd in steen waarmee uw douche opgaat in uw stenen terras. Dit type vlonder wordt op de grond gemonteerd en kan eventueel worden verankerd met montage flens MV 01. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de douche op de ondergrond te monteren kiest u onze zelfdragende uitvoering MV 07.

Vlonder van hardsteen
Vlonder MV10 is uitgevoerd in hardsteen, deze zelfdragende constructie kunt u op elke vlakke positie in uw tuin plaatsen en aansluiten. Montage aan de grond is niet nodig met dit model.

Deze vlonder van RVS met een hout- of steen binnenwerk kan op 2 manieren worden gemonteerd. Zowel vrijstaand als in combinatie met verankering. Ook hierbij kunnen wij u graag adviseren.

Onderhoudsmiddelen voor uw buitendouche:
Houdt uw buitendouche in optimale conditie met onze onderhoudsmiddelen.

  • RVS cleaner: Verwijderd de laatste vlekken van het RVS en heeft een streeploze afwerking. Het product bevat geen schuurmiddel. Wordt geleverd in een spuitbus.

  • +Plus 3000: Milieuvriendelijke reiniger op basis van hoog actieve reinigingsbestanddelen. Plus 3000 worden gebruikt om sterk verontreinigde en gecorrodeerde oppervlakken te bewerken. Het oppervlak krijgt na reinigen een hoge optische kwaliteit.

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.