De Cerdic Tobbe

De Cerdic Tobbe en de Cerdic Tobbe Deluxe worden gemaakt van hoogwaardig Canadees red cedar hout. Deze houtsoort is onderhoudsvrij en wordt in de loop van de tijd grijs. De Taigatub is gemaakt van Siberisch larikshout. De Cerdic Tobbe en de Cerdic Tobbe Deluxe zijn leverbaar met een doorsnede van 150cm, 180cm en 210cm. De zitbankjes worden op verschillende hoogtes gemaakt zodat u afwisselend diep tot wat minder diep in het water kan zitten. De kachel is van speciaal marine aluminium, waardoor de Cerdic Tobbe en de Cerdic Tobbe Deluxe een relatief korte opwarmtijd hebben. De red cedar duigen van de Cerdic Tobbe als ook van de Cerdic Tobbe Deluxe zijn rift gezaagd, wat betekend dat er nauwelijks vlam tekening in het hout zit. Vlamtekeningen worden ruwer en kunnen splinters veroorzaken. Alle duigen zijn van clear en better red ceder hout wat betekend dat er geen noesten, spint (zacht hout) en zwakke plekken in het hout zitten.

Afhankelijk van de waterdruk bedraagt de tijd om het bad te vullen 1 tot 1,5 uur. De opwarmtijd bedraagt ook 1 tot 1,5 uur.

Tijdens het gebruik van de Cerdic Tobbe glijdt de stress van u af en een gevoel van welbehagen komt daarvoor in de plaats. In de Cerdic Tobbe is het genieten van een warm bad in de buiten lucht, zowel in de zomer als ook in de winter. 

Categorieën
Cerdic Tobbe
De Cerdic Tobbe komt in 2 uitvoeringen en 3 formaten .Cerdic Tobbe Standaard en Deluxe zijn gemaakt van gemaakt van hoogwaardig Canadees red ceder.
Cerdic Tobbe Deluxe
De Cerdic Tobbe Deluxe wordt standaard geleverd met trapje, deksel en plateautje om eventueel een hapje of drankje neer te kunnen zetten.
Cerdic Tobbe Opties
De Cerdic Tobbes zijn afhankelijk van het type en model uit te breiden met diverse opties en accessoires. De meeste onderdelen zijn ook los te koop.
De Cerdic Tubtainer
Meer plezier van je hottub ! Helemaal compleet in box met timer, CE-gekeurd en Plug&Play

Downloads

Contact

The Cerdic Company BV
Torenallee 45 - SWA 5.027
5617 BA EINDHOVEN

E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Voorlopig enkel op afspraak.