Balance Exclusive Teak

De Cerdic Balance Exclusive is een schommel- en relaxstoel, die de mens een weldadige rust geeft. Het gaat hier om een ergonomisch verantwoorde stoel, gemaakt van hoogwaardige A kwaliteit hardhout. Door de rustgevende schommelende beweging, heeft deze stoel een heilzaam effect op lichaam en geest. De prettige lichaamshouding en de schommelende beweging zorgen voor een constante verandering van de drukpunten op het lichaam waardoor hinderlijk verzitten tot een minimum beperkt wordt.

De klassieke ongecompliceerde stijl is een genot voor het oog en gebaseerd op eenvoud en bewezen functionaliteit. De vervaardiging van de stoel gebeurt geheel ambachtelijk, dit vakmanschap staat garant voor een hoogwaardig product. De Cerdic Balance Exclusive kan zowel binnen als buiten staan.

De uitgekiende combinatie van teakhout met irokohout geeft de stoel zijn bijzondere kwaliteiten. De A-kwaliteiten hardhout zijn extreem hard en duurzaam zodat een lange levensduur vanzelfsprekend is. Zowel de Balance Exclusive als de Balance Exclusive Lounger zijn uitgevoerd in een combinatie van teak- en irokohout.

De Balance Exclusive Lounger is de bredere uitvoering van het basismodel. De lounger is geschikt om met 2 personen op te relaxen. De Balance Exclusive kan geleverd worden in een geheel houten uitvoering of in gedeeltelijk hout en gedeeltelijk metaal.

Contact

The Cerdic Company BV
Habraken 2152-C
5507 TH Veldhoven


T +31 (0)40 213 3303
E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 uur tot 17:30 uur

Zaterdag:
10:00 uur tot 17:00 uur

Ook buiten deze tijden ontvangen wij u uiteraard van harte. Wel verzoeken we u dan een afspraak te maken door te bellen met        +31 (0)40 213 3303.