Black Label - HotSpring

Paola Lenti
Het Italiaanse merk Paola Lenti biedt een uitzonderlijk hoogwaardig assortiment van binnen- en buitenmeubilair. Het begon met innovatief onderzoek naar textiel en het ontwikkelen van materialen voor interieurontwerpers. Als vanzelf startte Paola Lenti daarop ook met het creëren van eigen collecties, om aan ontwerpers te laten zien hoe haar stoffen gebruikt konden worden. Ze wil bovendien duurzame, efficiënte en kwalitatief hoogstaande objecten tot stand brengen.

De combinatie van duurzame materialen, hedendaagse vormen én persoonlijk uitgezochte kleuren maken van het internationaal gekende merk Paola Lenti een echte trendsetter voor HotSpring

HotSpring Black Label (Paola Lenti)
De HotSpring Black Label spa staat klaar om U te helpen helemaal ZEN te worden. De strakke lijnen en het sobere kleurenpallet van de Paola Lenti stoffen combineren prachtig met de bijpassende buitenmeubels voor uw terras of tuin. Deze privé oase krijgt meteen uw volle aandacht waardoor U de drukte buitenshuis meteen vergeten bent.

Beautiful HotSpring night

 

Contact

The Cerdic Company BV
Habraken 2152-C
5507 TH Veldhoven


T +31 (0)40 213 3303
E Info@cerdic.nl

Openingstijden

Maandag tot en met woensdag:
graag van te voren bellen.

Donderdag en vrijdag
10:00 uur tot 17:30 uur

Zaterdag:
10:00 uur tot 17:00 uur
(Juli & Augustus tot 16:00 uur)

Ook buiten deze tijden ontvangen wij u uiteraard van harte. Wel verzoeken u dan een afspraak te maken door te bellen met +31 (0)40 213 3303.